Over Buro Henck

Wij werken graag aan een duurzame relatie. Dat doen we door hard te lopen voor onze klanten. We hebben een zeer flexibele
opstelling ten aanzien van uw wensen en wij weten dat wij ‘altijd-resultaat’ leveren.

Wij zien onze eigen waarde in een aantal aspecten:

  • Wij denken mee tijdens de inhoudelijke voorbereiding. Dit is belangrijk voor het opstellen van het belscript en het uittesten er van.
  • Wij geven aandacht aan de praktische voorbereiding. Welke teksten we gaan gebruiken in de mail. Welk emailadres wordt er gebruikt. Onder welke functie zal Buro Henck zich presenteren (relatiebeheer, secretariaat?). Hoeveel adressen zijn er beschikbaar etc.
  • Het risicoloos bellen: tijdens het bellen monitoren wij voortdurend resultaten. Elke week wordt bekeken op welke wijze we de volgende stap gaan zetten. Dit voorkomt teleurstellingen en nodeloos investeren.
  • Wij vinden het belangrijk om enerzijds te werken aan de concrete doelstelling, anderzijds een actueel relatiebestand te leveren dat een waardevolle tool is voor de opdrachtgever.

Waarom Buro Henck

Ervaren telemarketeers

We laten graag zien wat we kunnen want we zijn al jaren met passie aan het werk. Deze ervarenheid is belangrijk omdat we daardoor goed begrijpen wat uw bedrijf nodig heeft. Ook als we dit niet zo uitdrukkelijk hebben besproken van te voren. We zetten onze expertise graag voor u in.

Vriendelijk, kordaat en persoonlijk

Onze gespreksstijl kenmerkt zich door een vriendelijke, open toon. We zijn creatief in onze bewoordingen en vinden het belangrijk om het gesprek een persoonlijk karakter te geven. We weten dat de gesprekken vaak beginnen met een ‘nee’, we geven dan ook niet zomaar op. Een kordate vasthoudendheid en empathie is wat wij belangrijk vinden in het trekken van een gevoelsmatige grens.

Bij u of bij ons?

We bellen vanaf onze eigen locatie of bij u op kantoor. In uw locatie maken we gebruik van uw telefooncentrale en uw email adres. Dat heeft voordelen, bijvoorbeeld als klanten terugbellen nadat zij niet in de gelegenheid zijn geweest het telefoontje aan te nemen. We bellen ook graag vanaf onze eigen locatie. U krijgt een eigen lijn en hoeft zich nergens om te bekommeren. We nemen u het werk graag uit handen en houden u voortdurend op de hoogte van de resultaten. Want een potentiële klant erbij is altijd reden voor een feestje.

Koud bellen weer leuk

Wij vinden het geweldig om ‘koud’ te bellen. Het is immers fantastisch om bij te dragen aan de opbouw van een bedrijf, het vinden van een nieuwe markt, deel uit te maken van groei. Dit pioneren is ons op het lijf geschreven. En natuurlijk is het heerlijk dat we
daadwerkelijk kunnen ‘matchen’: we bellen met iemand die we nooit gesproken hebben, en we ontdekken, namens u, dat we iets voor deze persoon kunnen betekenen. Wij maken dit dagelijks mee en dat zorgt er voor dat we altijd enthousiast en gemotiveerd zijn.

Het adviesgesprek: kosteloos, eerlijk en het levert u veel op

Als wij met u kennis komen maken dan praten we graag over uw plannen. Wat wilt u bereiken? Welke acties heeft u daarvoor opgesteld? Welke doelgroep heeft u voor ogen? En wat is uw boodschap aan deze bedrijven? We praten hier graag uitgebreid over. Aan het eind van dit gesprek weet u wat we voor u kunnen betekenen en heeft u een duidelijke indicatie van de kosten. En we zijn er niet bang voor om u te adviseren om niet met ons in zee te gaan. We zijn altijd eerlijk en daar zijn we trots op.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken